ZENSKAROS NO. 1
5 posters
Page 1 of 1
Re: ZENSKAROS NO. 1
simpatican je ali me skoro wazda nrw!!!!!!!
~!~Vaka~!~- ~WELCOME~
Jao Bože, uopšte nije ženskaroš!!! Baš me nervira kad neko kaže da je gej, i da je najgori iz grupe!!! Da nije njega, grupa bi bila očaj, ima najlepši glas, i cool je to što menja boju kose! To što je gej ne znači da je manje važan od ostalih, sama činjenica da je priznao dokazuje kakav je, a vi kažete da je ženskaroš!!! Uloga Đovanija u seriji "Buntovnici" mu je bila extra, i ne znam zašto ga neki ne gotive jer je gej, ipak je danas XXI vek... Ja ću ovu temu da oživim, videćete...
Chavez rocks my world- ~WELCOME~
OK. Meni je ok ako je neko gej. Svako moze da zivi kako hoce. A pise zenskaros zato sto je u seriji jurio samo devojke!!!!!
Ok, ali ne dozvoljavam da ga neko vređa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ime: José Christian Chavéz
Datum rođenja: 07.avgust 1983.
Mesto rođenja: Rejnosa (Meksiko)
Christian je se još kao mlad pojavljivao na televiziji snimajući reklame, prvi put kada je imao tri meseca. Sa 12 godina, ušao je u pevačku i glumačku sekciju svoje škole. Njegova profesorka je prepoznala talenat i poslala ga u Televisu. Prvi veliki debi ostvaruje u seriji “Clase 406“ kao Fercho. 2004 Christian glumi u seriji “Rebelde“ kao Giovanni i postaje član grupe RBD. Christian je pored RBD nastavio da glumi u pozorištu u predstavama “Hoy no me Puedo Levantar“ i lutkarskoj predstavi “Aventida Q“.
Serije
* RBD: La Familia (2007) Chris
* Rebelde (2004/2006) Giovanni Méndez López
* Clase 406 (2002/2003) Fernando Lucena
Datum rođenja: 07.avgust 1983.
Mesto rođenja: Rejnosa (Meksiko)
Christian je se još kao mlad pojavljivao na televiziji snimajući reklame, prvi put kada je imao tri meseca. Sa 12 godina, ušao je u pevačku i glumačku sekciju svoje škole. Njegova profesorka je prepoznala talenat i poslala ga u Televisu. Prvi veliki debi ostvaruje u seriji “Clase 406“ kao Fercho. 2004 Christian glumi u seriji “Rebelde“ kao Giovanni i postaje član grupe RBD. Christian je pored RBD nastavio da glumi u pozorištu u predstavama “Hoy no me Puedo Levantar“ i lutkarskoj predstavi “Aventida Q“.
Serije
* RBD: La Familia (2007) Chris
* Rebelde (2004/2006) Giovanni Méndez López
* Clase 406 (2002/2003) Fernando Lucena
Page 1 of 1